BUCUREȘTI

Bucureștiul este unul dintre cele mai vibrante orașe europene, cu vibe-uri cosmopolite, care găzduiește o multitudine de spirite și influențe culturale. Orașul are un patrimoniu arhitectural de neegalat, cu clădiri maiestuoase, locuințe neoclasice și biserici uimitoare.
Bucureștiul este nucleul cultural, financiar, industrial și comercial al României. Explorarea caracterului său grandios vă va conduce la monumente impunătoare, străzi istorice, peisaje vibrante și muzee demne de remarcat.
Palatul Parlamentului, renumit ca fiind a doua clădire administrativă ca mărime din lume, este situat în centrul Bucureștiului și este una dintre cele mai uimitoare structuri pe care le-ați văzut vreodată. Dispunând de peste 3.000 de camere, cu o suprafață de peste 330.000 de metri pătrați, găzduiește, de asemenea, Muzeul Național de Artă Contemporană, Muzeul Palatului și Muzeul Totalitarismului Comunist.
Centrul Vechi al Bucureștiului este centrul plin de viață al orașului, cu străzi pietruite, restaurante și cafenele, diverse magazine și clădiri care datează din secolele XV și XVI. Reprezintă un loc care merită vizitat de toți turiștii și un punct de întâlnire pentru locuitori.
Piața Revoluției a primit această denumire după Revoluția Română din decembrie 1989 și cuprinde unele dintre cele mai impresionante clădiri ale Bucureștiului precum Palatul Regal, care găzduiește și Muzeul Național de Artă, și Ateneul Român.
Înființate la mijlocul secolului al IX-lea, Grădinile Cișmigiu vor fi evadarea dvs. într-un spațiu verde în mijlocul orașului. Lacul liniștit pe care îl veți întâlni în interiorul parcului face din acest peisaj un cadru feeric.
O altă atracție populară a Bucureștiului este Arcul de Triumf. Inițial realizat din lemn pentru a onora soldații români care au luptat în Primul Război Mondial, a fost reconstruit în 1936 cu granit.
În cele din urmă, nu ratați șansa de a vedea bisericile din București, în special Mănăstirea Stavropoleos, să vizitați Curtea Veche din Centrul Vechi, un mic muzeu care a fost palatul rezidențial al lui Vlad al III-lea Dracula.
GALERIE FOTO
CENTRAL HOTEL
Strada Ion Brezoianu număr 13, sector 5,
Tel: +40 213 155 636
Email: receptiec@thhotels.ro

Grupuri si eveniment:
Tel: +40 786 342 303
Email: dos.ro@zeusintl.com
URMĂREȘTE-NE
Central Hotel Bucharest
© 2023 Central Hotel Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidentialitate