LOCAȚIE & HARTĂ

Descoperit în inima istorică a orașului, Hotelul Central se remarcă prin poziția sa centrală în cartierul de afaceri al Bucureștiului. Este situat la o mică distanță de mers pe jos de centrul vechi al orașului, aproape de toate atracțiile majore, permițând vizitatorilor să exploreze orașul și atracțiile din jur. Unele dintre atracțiile importante din jurul hotelului sunt Grădina Cișmigiu, Parlamentul și Primăria. 

În timp ce vă bucurați de șederea la noi, veți avea acces ușor la toate mijloacele de transport, instituțiile de artă și cultură din apropiere, bănci, magazine de lux, restaurante, baruri și cluburi de noapte. În plus, distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de doar 18,1 km, iar hotelul Central oferă la cerere transfer către aeroport.

INDICAȚII DE ORIENTARE:

From the Airport:

  • Transfer privat – Transferuri de la aeroport si spre aeroport pot fi rezervate prin departamentul nostru de Rezervări.
  • Cu masina:
    De la aeroportul Otopeni: – Ieșiți din Otopeni, continuați pe strada Garofitelor. La sensul giratoriu luați prima iesire Bucuresti-Ploiești si apoi faceți dreapta pe DN1-E60. La sensul giratoriu Piața Presei Libere, luați a treia iesire pe Bulervadul Regele Mihai 1. La sensul giratoriu Arcul de Triumf, alegeti a treia iesire, strada Kiseleff si apoi continuati pe strada Victoriei. Virați la dreapta pe Bulevardul Regina Elisabeta și hotelul se afla pe partea stângă.
  • Cu autobuzul – Autobuz linia Express 783 sau 784 (până la Stația 21 Decembrie 1989)

Din Gara de Nord (Gara de Nord):

  • Transfer privat – Transferurile pot fi organizate prin departamentul nostru de Rezervări.
  • Cu autobuzul – Autobuz linia 85 (6 stații până la Stația Grădina Cismigiu)
CENTRAL HOTEL
Strada Ion Brezoianu număr 13, sector 5,
Tel: +40 213 155 636
Email: reception@centralhotel.ro

Grupuri si eveniment:
Tel: +40 786 342 303
Email: sales.ro@zeusintl.com
URMĂREȘTE-NE
Central Hotel Bucharest
© 2024 Central Hotel Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidentialitate