HOTEL CENTRAL
O EXPERIENȚĂ DE CAZARE FASCINANTĂ

Hotelul Central creează un nou mod de viață urban în inima Bucureștiului. Situat pe renumitul bulevard Elisabeta, hotelul acordă un mare respect împrejurimilor sale monumentale, cu un echilibru neobișnuit între aura istorică și experiența contemporană a orașului. 

Recent renovate și reamenajate, cele 62 de camere reprezintă noua dumneavoastră casă din centrul Bucureștiului și se angajează să transforme călătoria dvs. într-un sejur confortabil și odihnitor. Importanța de a simți o căldură familială, alături de atingerea modernității, reverberează în nuanțele liniștitoare și designul minimal, în timp ce spațiile luminoase și proiectate pentru confort îmbrățișează stilul de viață modern al orașului.
Cazare
APARTAMENT CU BALCON
|  25m2
APARTAMENT CU BALCON
APARTAMENT
|  30m2
APARTAMENT
CAMERA TWIN STANDARD
|  15m2
CAMERA TWIN STANDARD
CAMERA DUBLĂ STANDARD
|  15m2
CAMERA DUBLĂ STANDARD
Location
LOCAȚIE EXCELENTĂ
Descoperit în inima istorică a orașului, Hotelul Central se remarcă prin poziția sa centrală în cartierul de afaceri al Bucureștiului. Este situat la o mică distanță de mers pe jos de centrul vechi al orașului, aproape de toate atracțiile majore, permițând vizitatorilor să exploreze orașul și atracțiile din jur.

  7 km de Aeroportul Băneasa
  15 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă București
  950 m de Muzeul Național de Artă Contemporană
  1,2 km de Parcul Grădina Icoanei
DESIGN MODERN
Combinând elemente contemporane și actuale, dar păstrând în același timp caracterul original al clădirii, Hotelul Central este alegerea urbană supremă din București.
Design
Historical Heritage
PATRIMONIU ISTORIC
Hotelul Central este situat în centrul istoric al Bucureștiului. Simplu, dar bogat în istorie, designul hotelului reflectă zona istorică de care aparține, dar are si multe elemente arhitecturale moderne.
Restaurant
RESTAURANT
Începeți-vă ziua cu un mic dejun într-o lume strălucitoare, plină de ingrediente colorate și vitamine pure și oferiți-vă acel impuls de care aveți nevoie pentru o nouă zi. Profitați de o masă delicioasă și hrănitoare, cu numeroase ingrediente și arome excelente, în doar câteva minute, alegându-vă alimentele preferatele din bufetul nostru bogat.
vezi mai mult
Restaurant
EXPLORE BUCHAREST
Bucureștiul este unul dintre cele mai vibrante orașe europene, cu vibe-uri cosmopolite, care găzduiește o multitudine de spirite și influențe culturale. Orașul are un patrimoniu arhitectural de neegalat, cu clădiri maiestuoase, locuințe neoclasice și biserici uimitoare.
Explore
Explore
CENTRAL HOTEL
Strada Ion Brezoianu număr 13, sector 5,
Tel: +40 213 155 636
Email: receptiec@thhotels.ro

Grupuri si eveniment:
Tel: +40 786 342 303
Email: dos.ro@zeusintl.com
URMĂREȘTE-NE
Central Hotel Bucharest
© 2023 Central Hotel Bucharest. All rights reserved. | Politica de confidentialitate